Livestream gezinsviering

Dit moet u weten voor u gaat luisteren naar de livestream van de gezinsviering!

De livestream van de gezinsviering van donderdag 24 december om 17.00 uur met kinderkoor De Vrolijke Noot en kapelaan Plavcic komt vanuit Katwijk en is bestemd voor gezinnen in de gehele parochie H. Augustinus.

Deze viering kunt u volgen via de link: https://youtu.be/IuKA7n45_0o. Alles is op verzoek van het pastoraal team eerder opgenomen en wel op zaterdagmiddag 19 december om 16.30 uur in de parochiekern van de H. Joannes de Doper in Katwijk.

Soms zit het mee en soms…

Het is goed om te weten dat door de ziekte van de vaste muzikaal begeleider van kinderkoor De Vrolijke Noot, Niek van der Meij, die ochtend er plots zeer veel moest worden geregeld om toch de pianobegeleiding voor het kinderkoor beschikbaar te kunnen krijgen. Maar het is gelukt met dank aan Niek en dirigente en oprichtster van dit koor, Agnes Bol.

Helaas is in de hectiek van het laatste moment juist voor aanvang van de opname van deze livestream viering de microfoonopstelling niet juist geweest waardoor de pianomuziek het kinderkoor her en der overklinkt. Dat bleek pas bij het beluisteren van de nog niet afgemonteerde link van deze livestream, maar in de kerk zelf klonk het live die zaterdagmiddag bij de opnames perfect. Dus aan deze koorkinderen heeft het zeker niet gelegen en het is goed om dat hier voor uw parochiekern ook te vermelden.

Wilt u meer zien en beleven van De Vrolijke Noot?

Heeft u het online kerstconcert van dit kinderkoor gemist zondagmiddag 13 december? Dan kunt u het ook nog in deze dagen rond Kerstmis beleven want RTV Katwijk, de lokale omroep, zendt het kerstconcert (met nu wel een prachtige geluidsweergave door het ingehuurde ML Systems) op televisie uit en wel op woensdag 23 december (18.00 uur), donderdag 24 december (16.00 uur), vrijdag 25 december (12.00 uur) en zaterdag 26 december (18.00 uur).

Haal het muzikale kerstgevoel uw woonkamer binnen in deze barre tijden. Kijk, luister, beleef, geniet en waardeer hun muzikale inzet. Namens De Vrolijke Noot wens ik ieder een zalig kerstfeest toe!

Gerard Bol,

PR parochiekern H. Joannes de Doper te Katwijk.