Gezinsviering 7 juli

Op 7 juli a.s. zal de laatste gezinsviering van dit jaar worden gehouden in de Goede Herderkerk om 11.00 uur. Het tijdstip is zo gekozen dat aansluitend de traditionele picknick rond de schaapjes als afsluiting van het schooljaar kan worden gehouden. Ook de eerste communicanten van dit jaar worden speciaal met hun families voor deze viering uitgenodigd.
Iedereen neemt zijn/haar eigen picknick mee. Voor koffie/thee en water zal worden gezorgd.
Kapelaan Plavcic zal, omdat het vakantieseizoen aanvangt, de auto’s op de parkeerplaats van DGH één voor één zegenen voor een behouden vakantiereis. De mogelijkheid wordt geboden om per gezin een magneet met de beeltenis van de Heilige Christoffel te kopen. H. Christoffel is de beschermheilige van de reizigers.

De Pastoraatgroep van De Goede Herder